0672 211-258, 0620/349-7567 teszveszkucko[kukac]gmail.com Pécs, Szent Mór u. 5. Bejárat a József utcai kapun
Kapcsolat

Információk a koronavírus járvánnyal kapcsolatban

2020.03.14. szombat - 22:33

JÁRVÁNYÜGYI IDŐSZAK…

 CSALÁDI BÖLCSŐDÉINK

A JÁRVÁNYÜGYI IDŐSZAK ALATT  AZ ÖNKORMÁNYZATI RENDELETEKNEK MEGFELELŐEN ZÁRVA TARTANAK.  A KÉSŐBBIEK SORÁN ÜGYELETI ELLÁTÁS LEHETSÉGES.

AZ IGÉNYBEVÉTELT KÉRJÜK MINDIG ELŐZŐ NAP ESTE 20:00 ÓRÁIG JELEZNI.

 IDEGENEK, LÁTOGATÓK EZ IDŐ ALATT A BÖLCSŐDÉK TERÜLETÉRE NEM LÉPHETNEK BE!

KÉRJÜK, HOGY CSAK 1 CSALÁDTAG HOZZA ÉS VIGYE  A GYERMEKET!

MINDEN EGYÉB SZOLGÁLTATÁSUNK ÉS A SZERDAI ZENEKUCKÓS FOGLALKOZÁSOK IS ÁTMENETILEG SZÜNETELNEK!

MEGÉRTÉSÜKET ÉS EGYÜTTMŰKÖDÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

EMBERKE CSALÁDSEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY

7621 PÉCS SZENT MÓR U. 5.

T.: 06/20/349 7567

WWW.TESZVESZKUCKO.HU

ALAPELLÁTÓ GYERMEKORVOSOK TUDOMÁNYOS TÁRSASÁGA

AKTUÁLIS TUDNIVALÓK A KORONAVÍRUS FERTŐZÉSSEL KAPCSOLATBAN
ÚTMUTATÓ CSALÁDOK RÉSZÉRE – 2020. március 1.
1. Ha Ön, gyermekével, vagy nélküle, olyan helyen járt, ahol koronavírus okozta (rövidítve: COVID-19) eseteket jelentettek, DE tünetmentes, nem szükséges semmilyen külön óvintézkedést tennie, élheti mindennapjait.
2. Ha az Ön gyermeke az 1. pont szerint tünetmentes, mielőtt visszatérne a közösségbe, kérjük, hogy nyilatkozzon állapotáról a csatolt nyomtatványon, amit adjon át az óvodában, iskolában.
Ha a bölcsőde, óvoda vagy iskola, a járvány megelőzése céljából saját hatáskörében úgy rendelkezik vagy a szülőket arra kéri, hogy az esetleges betegség lappangási ideje alatt a diák maradjon otthon, akkor javasoljuk a tanács megfogadását! Amennyiben ez idő alatt a gyermeknél bármilyen panasz fellép, akkor kérjük, TELEFONON haladéktalanul értesítse háziorvosát!
3. Ha Ön gyermekével, vagy nélküle közvetlen kapcsolatba került olyan emberrel, akinél igazolódott a COVID-19, DE tünetmentes, haladéktalanul tájékoztassa TELEFONON házi gyermekorvosát, kövesse utasítását és MARADJON OTTHON!
4. Ha Ön gyermekével, vagy nélküle, olyan helyen járt, ahol koronavírus eseteket jelentettek, vagy, amennyiben Ön közvetlenül kapcsolatba került olyan emberrel, akinél igazolódott a COVID-19, ÉS influenzaszerű tünetei, különösképp láz, köhögés, nehezített légzés léptek fel, haladéktalanul tájékoztassa TELEFONON házi gyermekorvosát, kövesse utasítását és MARADJON OTTHON!
5. A COVID-19 fertőzés által aktuálisan érintett területekről a következő oldalakon tájékozódhat: www.nnk.gov.hu illetve https://www.ecdc.europa.eu/en/cases-2019-ncov-eueea.
6. Ha nem járt COVID-19 által érintett területen és nem találkozott igazolt COVID-19 beteggel, de gyermekének lázzal, köhögéssel, megfázással járó megbetegedése zajlik, TARTSA OTTHON, NE engedje bölcsődébe, óvodába, iskolába, míg teljesen meg nem gyógyul.
7. Amennyiben bizonytalan, hogy gyermeke vajon megfertőződött-e COVID-19 vírussal, NE VIGYE házi gyermekorvosa rendelésére, NE VIGYE gyermekorvosi ügyeletre, hanem hívja fel telefonon házi gyermekorvosát, vagy a zöld számok valamelyikét: 06-80/277-455, 06-80/277-456!

 

 

Copyright © 2015 TeszVeszKuckó